Design klokken

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Snaarregulateur 2724
  Snaarregulateur 90 x 21 x 17 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 1.315,00
 2. Design skelet tafelklok 23015-740721
  Design skelet tafelklok 18 x 9 x 11 cm
  In Voorraad
  Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 159,00
 3. Luxe tafelklok 76-6587-211
  Luxe tafelklok 14,8 x Ø 12 cm
  In Voorraad
  € 1.725,00
 4. Wandklok met slinger 3633
  Wandklok met slinger 72 x 20 x 17 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 1.825,00
 5. Design skeletklok
  Design skeletklok 44 x 23 x 9 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 265,00
 6. Design skeletklok
  Design skeletklok 44 x 23 x 9 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 265,00
 7. Moderne-regulateur-70960-740141
  Moderne regulateur 73 x 29 x 14 cm
  In Voorraad
  € 667,00
 8. Snaarregulateur-695
  Snaarregulateur 90 x 21 x 17 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 1.299,00

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design klokken

De collectie design klokken zijn een selectie van de meest trendy wandklokken en tafelklokken. Naast de klokken in deze categorie raden we ook aan om de andere categorieën te bekijken voor een ruimere keuze. De design klokken zijn hoofdzakelijk van Duitse kwaliteitsmerken. 95% van de klokken worden geleverd uit eigen voorraad. Deze worden allemaal geleverd met 2 jaar garantie. Ook na de garantieperiode blijven wij u graag van dienst voor jaren lang plezier van een aangeschafte design klok.

Bij de aanschaf van een klok zijn er tal van zaken waar op gelet dient te worden. Voor de meeste mensen is de tijdsweergave verreweg de belangrijkste eigenschap van een klok. Er zijn echter heel veel verschillende klokken en allemaal hebben ze een goede tijdsweergave. Waar zit dan precies het verschil in? Waarom is de ene klok populair en worden andere varianten veel minder verkocht? Dat heeft uiteraard te maken met hoe de klok eruit ziet. Ook het interieur is erg belangrijk en vaak willen mensen nu eenmaal dat een klok feilloos aansluit bij de rest van de ruimte. Het design van een klok is de laatste jaren dan ook steeds belangrijker geworden. Met als gevolg dat er steeds meer soorten en maten design klokken worden gefabriceerd.

Design wandklokken en tafelklokken

Hoewel design klokken een afzonderlijke categorie zijn, zijn ze in vele varianten beschikbaar. Zo zijn er design tafelklokken te vinden maar ook wandklokken die onder deze categorie geschaard mogen worden. Vooral bij de design wandklokken is er veel variatie, zo zijn er uitvoeringen met uitgebreide designs, maar daar tegenover ook zeer eenvoudige uitvoeringen zoals wijzerklokken, klokken die alleen uit wijzers bestaan. Vrijwel iedere design klok beschikt over een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Bij het aanschaffen van een dergelijke klok kan er gekozen worden voor een variant zonder slinger of met slinger. Dat hangt er natuurlijk net vanaf waar uw eigen voorkeur naar uit gaat. Tevens zijn er digitale design klokken te vinden. Op de design klokken wordt een garantie gegeven van 2 jaar.

Voor elke stijl een design klok

Er zijn mensen die het liefst een schilderij of ander kunstwerk aan de muur hangen. Het is echter ook mogelijk om voor een aparte klok te kiezen om de muur meer uitstraling te geven. Het fijne is dat er altijd wel een dergelijke klok te vinden is die bij een bepaalde stijl past. Naast de vorm van een design klok zorgen ook de vele variaties in kleuren voor tal van mogelijkheden. Zo kan er voor een rustige kleur worden gekozen zoals zwart, wit of zilver, maar daar tegenover kan ook juist een opvallende kleur mooi staan zoals een goudkleurige, groene of blauwe klok. Of het nu om een trendy en hippe stijl gaat of juist om een hele eenvoudige strakke en moderne inrichting: er is altijd wel een design klok te vinden waarmee de puntjes op de i gezet kunnen worden.