Over Klokken.be

Klokken.be is de online klokkenwinkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Hier vindt u een uitgebreid assortiment met klokken van hoogwaardige kwaliteit.

Door het online assortiment van ruim 900 verschillende soorten klokken, proberen wij er voor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een nieuwe kwaliteitsklok het gewenste model kan vinden.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte klok naar wens is en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend hoogwaardige producten te leveren. Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van vrijwel alle soorten klokken kunnen wij onze klanten een goede service garanderen en alle producten leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van ons advies en eventuele reparaties van de klokken.

Alle klokken zijn door ons te verzenden. Door reeds vele jaren ervaring met het verzenden van klokken kunt u er op rekenen dat een klok goed geleverd wordt. Alle bestellingen worden verzekerd en goed verpakt naar België verzonden.