Kinderklokken

Producten 1-30 van 87

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kinderklokken

Kinderklokken zijn er in verschillende vrolijke stijlen en kleuren. Ze kunnen ongebruikelijke vormen hebben, bedekt zijn met thematische opdrukken of juist met vrijwel niets bedrukt zijn om daarmee heel duidelijk de tijd weer te kunnen geven. Er zijn veel analoge stijlen beschikbaar om de kamer van uw kind met een speels tintje uit te rusten. Deze kleurrijke klokken hebben over het algemeen gemakkelijk leesbare cijfers. Sommige hebben zelfs een verscheidenheid aan kleuren en patronen om de kamer op te fleuren. Alle kinderklokken worden geleverd inclusief de bijbehorende batterij. Daarnaast garanderen wij de kwaliteit door een klok te leveren met 24 maanden garantie.

Kinderkamer klok stijlen

Analoge kinderklokken tonen de stijl van traditionele klokken met een eigentijdse twist. Ze kunnen voorzien zijn van heldere kleuren, of het favoriete dier of hobby van uw kind op de wijzerplaat hebben staan. Deze werken op een batterij, zodat u de klok in de kinderkamer op elke muur kunt plaatsen zonder daarvoor een snoer aan te moeten sluiten.

Kinderklokken ronden de kinderkamer van uw kind of baby af door de kleurrijke stijl. De makkelijk leesbare cijfers zorgen er voor dat uw kind makkelijk kan leren klokkijken. Veel andere klokken hebben namelijk vaak voor kinderen onduidelijke weergaven van de cijfers, denk daarbij bijvoorbeeld aan Romeinse cijfers. Gedurfde afbeeldingen en felle kleuren geven deze stijl een eigentijdse update. Met zoveel opties om uit te kiezen is het doorgaans niet al te moeilijk om een geschikte klok voor uw kind te vinden, of het nu gaat om een klok voor een jongenskamer, meisjeskamer of een babykamer klok.

Sommige klokken komen behoudens de cijfers die de uren weergeven ook met duidelijk aangegeven seconden tellers. Elke vijf seconden wordt er in dat geval aangeduid hoever binnen de zestig seconden van een minuut de teller is gevorderd. In enkele gevallen zijn die blokjes van vijf seconden opgedeeld in meerdere kleuren om het nog makkelijker te tonen.

Voor- en nadelen van thematische kinderklokken

Thematische klokken spreken een kind waarschijnlijk sneller aan dan de klokken met een algemene weergave. Let er echter wel op dat in het geval van een thematische klok voor kinderen het moeilijker kan zijn om de tijd daadwerkelijk af te lezen. Zo kan het zijn dat bij een thematische klok bepaalde cijfers wegvallen en worden vervangen door bijvoorbeeld een voetbal.

Voor de meeste mensen is het geen enkel probleem om op die manier de tijd af te lezen, maar voor een kind dat pas is begonnen met klokkijken kan dat verwarrend werken. Neem dat zeker mee in de afweging die u dient te maken wanneer u op zoek gaat naar een klok voor uw kind. Wanneer uw kind wat verder is in zijn/haar ontwikkeling is het wellicht juist een uitdaging om een kinderklok aan te schaffen waarbij hij/zij net iets meer moeite dient te doen om de tijd goed af te kunnen lezen.