Radiografische wekkers

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een gezond slaappatroon met een radiografische wekker

Een gezonde nachtrust is voor iedereen ontzettend belangrijk. Bij het creëren van een goed slaapritme, is vooral het zorgen voor regelmaat en routine erg belangrijk. Een van de onderdelen hiervan, is het zorgen voor een vast slaappatroon op gezette tijden. Het ontwaken op vaste tijden is hierbij cruciaal en daarom is een wekker vaak een goede investering. Er zijn tal van verschillende soorten wekkers in diverse designs en kleuren. Een radiografische wekker is voor elke slaapkamer een must en draagt bij aan een gezonde levensstijl en een regelmatig slaappatroon.

Altijd de juiste tijd

Een radiografische wekker biedt meerdere voordelen ten opzichte van andere wekkers. De radiografische wekker past automatisch de tijd aan via een radiosignaal. Vooral bij verandering van zomer- en wintertijd is dit ideaal zodat de tijd niet handmatig verzet hoeft te worden. Een ander voordeel bij radiografische wekkers, is dat deze altijd precies op de seconde zeer accuraat zijn. De meeste wekkers werken op standaard AA-batterijen die circa 1 jaar meegaan.

Radiografische wekker voor op reis

Er zijn diverse modellen van radiografische wekkers beschikbaar, waarbij sommigen een sober design hebben en anderen een meer opvallend design. De mini wekkers en kleinere varianten zijn vaak bedoeld voor het reizen met de wekker en passen gemakkelijk in een koffer of een tas. Er zijn daarnaast ook diverse modellen die ingeklapt kunnen worden, zodat de wijzerplaat tijdens het vervoeren niet beschadigd raakt. Voor wekkers in de slaapkamers zijn er ook grotere varianten te vinden en zijn er mooie designs in diverse kleuren van wit tot gifgroen. Radiografische wekkers zijn zowel beschikbaar in digitale- als ook in analoge varianten.