Lp klok Eindhoven

Eindhoven staat algemeen bekend als de Lichtstad, doorgaans toegeschreven aan de gloeilampenfabrikant Philips, maar de naam is oorspronkelijk afkomstig van de in Eindhoven gevestigde luciferfabrikanten. De naam Philips prijkt ook op het gelijknamige stadion waar de Eindhovense voetbalclub PSV haar thuiswedstrijden speelt. “Eindhoven de gekste!” is overigens een slogan die afkomstig is van een supporter die deze leus schreeuwde tijdens een wedstijd van PSV. Het stadion is slechts één van de vele indrukwekkende gebouwen die de skyline sieren. Andere bekende Eindhovense bouwwerken zijn onder meer de Augustijnenkerk, het van Abbemuseum, het Evoluon, de Sint-Catharinakerk, de Lichttoren en de Blob. Het bruisende centrum staat bekend om zijn excellente winkelmogelijkheden en de vele gezellige restaurants & cafés met terrassen. Bij bewoners, bezoekers en liefhebbers van Eindhoven past deze lp wandklok perfect in huis.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok Eindhoven
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3250

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.