Lp klokken

Producten 1-30 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

LP klokken

Het gevarieerde assortiment met LP klokken is voor de echte fijnproevers van langspeelplaten, ook wel vinylplaten genoemd. Bij een bepaald publiek zijn deze klokken enorm populair. Ze worden dan ook niet alleen als normale klok gebruikt voor in de woonkamer, maar daarnaast zijn deze klokken ook een mooi object voor in bijvoorbeeld de hobbykamer of garage van een LP-verzamelaar of van een retroliefhebber. Door de ruime keuze in mooie unieke designs is er voor vele thema’s en interieurs een geschikt exemplaar te vinden.

Uiteraard hebben de LP wandklokken vele uiterlijke kenmerken van de langspeelplaten. Deze zijn gemaakt van gebruikte LP’s wat een echt retro karakter geeft. Alle LP klokken hebben in het midden hetzelfde gele tekstlabel en beschikken over witte metalen wijzers. De meeste uitvoeringen zijn niet volledig rond doordat deze zijn uitgefreesd met originele designs. Deze decoratiemogelijkheden bieden een enorme vrijheid bij het ontwerp van deze klokken. Hierdoor is het ook zeker een origineel product om cadeau te geven. Daarnaast zijn alle klokken op voorraad en worden deze geleverd met 24 maanden garantie.

Een LP klok biedt vele mogelijkheden

Door de vele designmogelijkheden zorgt dit ervoor dat LP klokken ondanks de typische vormgeving erg afwisselend zijn. Ze komen dan ook voor in vele verschillende thema’s en onderwerpen. Zo kan het zomaar zijn dat uilen een belangrijke rol spelen in de decoratie van uw woning. Een LP wandklok met daarop drie uilen kan dan een enorme positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van de woning.

Dieren is dan ook een veelvoorkomend thema bij LP klokken. Denk behalve aan uilen aan onder andere vogels, katten, honden, paarden, maar ook minder voor de hand liggende dieren als een pandabeer of een huilende wolf. Muziek kan als onderwerp natuurlijk ook niet ontbreken. Zo is er bijvoorbeeld een klok die ook daadwerkelijk een LP is welke aangezet lijkt te worden, maar ook te denken aan een gitaar, pianotoetsen en Jazz muzikanten. Verder komen thema’s zoals voertuigen, sport, liefde, gamen en auto’s voor.

De LP klokken bieden dus flink wat diversiteit en er is er dus voor iedereen wel één te vinden die zal aanspreken. Tegelijkertijd mag het dan ook geen verrassing meer zijn dat verzamelaars een grote interesse kunnen hebben in dit soort klokken en er wellicht een hele hobbykamer vol van willen hebben hangen.