Karlsson flip klokken

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Karlsson Flip Klok

Karlsson is een wereldwijd erkend klokkenmerk van eigen bodem en biedt vele verschillende design klokken. De collectie biedt een stijlvolle decoratie voor overal in huis in verschillende stijlen. Zo zijn er klassieke modellen te vinden, maar ook klokken met een sprekend ontwerp dat een toevoeging biedt aan het interieur. De speelse ontwerpen maken gebruik van karakteristieke vormen, uitgesproken kleuren en ruwe materialen. Hiermee wordt een specifieke sfeer gecreëerd die vrijwel overal bij zal passen.

De klokken van Karlsson zijn van een hoogwaardige kwaliteit en vanwege de esthetische vormen en het innovatief design zijn deze uurwerken erg populair onder designliefhebbers en binnenhuis architecten. Vroeger was het voornaamste doel van een klok het aangeven van de tijd. Tegenwoordig kan men overal de tijd aflezen, op een horloge, de telefoon of op het display van de oven/ magnetron. Een klok wordt daarom steeds meer gebruikt als decoratie. Een sfeervol object op een dressoir, een blikvanger aan de muur of een staande klok opgenomen in het interieur. De uitgebreide collectie van Karlsson gaat van klassieke wandklokken tot enkel een wijzerplaat en allen brengen een eigen charme met zich mee. Een stationsklok in een modern jasje, een opvallende wekker of een geavanceerde wereldklok met verschillende tijdzones. Ze brengen allen op hun eigen manier sfeer aan een ruimte, vullen kale plekken aan muren en kunnen zelfs kleur brengen waar nodig met innovatieve ontwerpen. De Flip Klok is in korte tijd razend populair geworden. Niet alleen in Nederland, maar zelfs wereldwijd en het is ook wel te begrijpen waarom.

De flip klokken van Karlsson zijn een combinatie van een prachtig retro design in combinatie met een fantastische functionaliteit. De monochrome klok maakt gebruik van display kaarten die in het midden omklappen. De flip klokken zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen. De tafelklokken zijn beschikbaar met of zonder box rondom het uurwerk waardoor hij een robuust of juist fijnere uitstraling krijgt. Ook zijn er flip klokken verkrijgbaar op een hoog staande voet. Hierdoor is hij eenvoudig en flexibel op verschillende locaties in te zetten als decoratie. Naast een kamerplant, op een plank of op de grond. Het is een eenvoudig te verplaatsen item waardoor het interieur elke keer opnieuw een nieuwe uitstraling krijgt. De klok heeft veelal strakke lijnen met grote gedurfde cijfers. Het omslaan van de display kaarten is licht hoorbaar en dit brengt ook weer zijn charme met zich mee.

Iedereen die op zoek is naar een originele klok kan deze vinden tussen de vele ontwerpen van Karlsson. Het is een van de meest populaire merken dat decoratieve klokken aanbiedt. De flip klok heeft de afgelopen jaren het meest aan populariteit gewonnen en voor vrijwel iedereen is direct duidelijk waarom.