Witte klokken

Producten 1-30 van 66

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een witte klok is makkelijk te combineren

Een klok is onmisbaar in huis en in veel gevallen is het dan ook passend om in meerdere ruimtes te kiezen voor een klok. Het soort klok met betrekking tot het design en de uitstraling is vaak afhankelijk van de ruimte waarin deze hangt en hoe deze verder is ingericht. Het is belangrijk dat de klok goed past bij de rest van het interieur. Het is dan ook niet verrassend dat een witte klok een van de kleuren is die het meest in trek is. Het is simpelweg een kleur die erg makkelijk is te combineren met verschillende stijlen van inrichting.

Soort klok wordt bepaald door de ruimte waarin deze hangt

Naast de inrichting van de ruimte wordt de keuze voor een klok ook bepaald door de ruimte en de functionaliteit die deze heeft. Soms is de uitstraling van een klok belangrijker en soms is de leesbaarheid het voornaamste. Een witte klok of een klok met een witte wijzerplaat met zwarte cijfers springt goed in het oog en is over het algemeen zeer goed leesbaar. Het kan daarnaast ook prettig zijn om te kiezen voor een digitale weergave van de tijd in specifieke ruimtes, zodat een klok in de keuken bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden als kookwekker.

Witte klokken in honderden soorten en maten

Witte klokken zijn er te vinden in vele verschillende soorten en maten. Van een klassieke wandklok tot een moderne digitale klok. Ook voor mensen die meer houden van een retro of vintage uitstraling valt er genoeg te kiezen in de kleurcategorie wit, met onder andere een retro flipover klok die zowel geschikt is voor aan de muur als voor op een tafel of in de kast. In veel gevallen is vooral de muurklok met een witte wijzerplaat erg in trek, omdat veel muren ook wit of gebroken wit gekleurd zijn en daardoor goed samengaan met de witte kleur van de wijzerplaat.

De kleuren zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
Blauwe klokken
Gouden klokken
Groene klokken
Rode klokken
Roze klokken
Witte klokken
Zilveren klokken
Zwarte klokken