Lp klok mus

De huismus is een graag geziene en veelvoorkomende gast in onze tuintjes. Het is een vogeltje dat graag op takken in bomen en struiken zit, en door getjilp van zich laat horen. Met zijn aanwezigheid zorgt de huismus, samen met andere vogelsoorten, voor het nodige leven in onze voor- en achtertuin en de natuurparken. Dit is echter niet het enige wat dit vogeltje bijdraagt aan onze biodiversiteit. Doordat huismussen insecteneters zijn helpen ze bij het intomen van de insectenpopulatie. Verder lusten ze ook heel graag zaden, waardoor ze ook nog eens meehelpen aan de verspreiding van plantensoorten over verschillende gebieden. Met deze lp wandklok doe je een vogelliefhebber een groot plezier. Uitermate geschikt voor in het tuinhuis, schuurtje, de volière of bij de vogelvereniging.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: 28 x 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok mus
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3256

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.