Digitale wekkers

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verslaap u nooit meer met een digitale wekker

We hebben het allemaal weleens meegemaakt en er is niets zo vervelend als gehaast aan de dag te moeten beginnen, omdat we ons verslapen hebben. Met een digitale wekker is dit verleden tijd en is men altijd op tijd wakker. Bovendien geeft een wekker de slaapkamer meer sfeer en kleur. Er zijn in digitale wekkers verschillende designs beschikbaar, passend in elke slaapkamer.

Een wekker op de slaapkamer is een must

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone als wekker en klok. Hoewel dit wel functioneert, is dit lang niet altijd de beste oplossing. Het hoofddoel van de telefoon is niet wekken en dit is te merken. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de telefoon op stil of heel zacht staat en hierdoor het alarm niet te horen is. Ook moet een telefoon steeds opgepakt worden om de tijd te kunnen zien, wat tevens voor afleiding kan zorgen door het zien van andere berichten. Als wekker in de slaapkamer is de telefoon dan ook een slecht alternatief. Er zijn verschillende mooie varianten digitale wekkers die op een duidelijke manier de tijd weergeven, zodat u direct bij het wakker worden precies weet hoe laat het is en gemakkelijk kunt zien of u er al uit moet of nog lekker kunt blijven liggen.

Verschillende digitale wekkers met elk hun eigen opties en weergaves

Op onze website vind u digitale wekkers in verschillende formaten passend bij uiteenlopende wensen. Zo kan er gekozen worden voor een groter stijlvol design met een houtmotief dat niet alleen de tijd, maar ook de datum en temperatuur weergeeft. Daarnaast zijn er ook meer eenvoudige retro modellen of moderne design uitvoeringen te vinden. De digitale wekkers hebben elk verschillende functies en opties. Bij sommige modellen is het dan ook mogelijk om op verschillende tijden alarmen te zetten, en ook om verschillende displays in te stellen met betrekking tot bijvoorbeeld 12- of 24uurs weergave. Daarnaast zijn er veel wekkers verkrijgbaar met verlichting en zijn er speciale uitvoeringen waarbij door middel van een lichtsensor de wijzerplaat de gehele nacht is verlicht. Alle digitale wekkers zijn op voorraad en worden geleverd met 24 maanden garantie.