Ouderwetse wekkers

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een ouderwetse wekker voor in de slaapkamer

Een gezonde levensstijl is van veel verschillende zaken afhankelijk. Een van de basisonderdelen, is echter een goede nachtrust en een vast slaappatroon, waarbij er op dezelfde tijden naar bed wordt gegaan en wordt opgestaan. Veel mensen gebruiken hierbij hun telefoon als wekker en nemen deze mee naar de slaapkamer, maar meerdere onderzoeken hebben aangegeven dat een telefoon op de slaapkamer niet wenselijk is. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste slaapkamers nog steeds voorzien zijn van een wekker. Sommige wekkers kunnen wat saai ogen, maar er zijn ook mooie ouderwetse wekker designs die zeer goed staan op de slaapkamer.

Bellenwekker is een populaire wekker

Het komt regelmatig voor in meerdere productgroepen dat bepaalde designs uit een vorige periode opnieuw worden geproduceerd. De bellenwekker is hier een goed voorbeeld van met een ronde cilindervormige wekker met de wijzerplaat op pootjes, waarbij de bellen aan beide kanten op de ronding zijn geplaatst. De bellenwekker is te verkrijgen in verschillende kleuren, zodat deze goed te combineren valt met andere onderdelen in de slaapkamer. De bellenwekker is een van de meest populaire varianten van een ouderwetse wekker.

Een betrouwbare harde wektoon voorkomt verrassingen

Het belangrijkste onderdeel van de wekker, is natuurlijk het geluid dat er wordt gemaakt bij het wakker worden. De meeste mensen worden van het merendeel van wekkers wel wakker, maar er zijn ook genoeg voorbeelden te noemen waarbij mensen niet altijd wakker worden van de wektoon. Dit kan natuurlijk vervelende situaties opleveren. Om ervoor te zorgen dat dit wordt uitgesloten, is er een ouderwetse wekker beschikbaar die een extra harde toon produceert bij het opstaan, waardoor niemand voor verrassingen komt te staan en gewoon op het juiste tijdstip wakker wordt.