Wekkertjes op Batterijen

Producten 1-30 van 86

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wekkertje op batterijen

Een wekker is een belangrijk hulpmiddel bij het creëren van een vast slaappatroon. Het gaan slapen op een vaste tijd is vaak niet zo ingewikkeld, maar soms is het moeilijk om op dezelfde tijd wakker te worden. Voor mensen die bijvoorbeeld voor hun werk veel reizen en hierdoor ook regelmatig op andere plekken slapen, is dit een nog grotere uitdaging. Een klein mini wekkertje op batterijen biedt vaak uitkomst voor deze doelgroep, omdat deze ervoor zorgt dat er overal een alarm gezet kan worden en een gezonde nachtrust gewaarborgd blijft.

Zender gestuurde miniwekker

Er zijn tal van verschillende soorten wekkertjes op batterijen te vinden. Deze miniwekkers verschillen niet alleen op het gebied van uitstraling en design, maar ook op de techniek die in het uurwerk gebruikt wordt. Sommige mini wekkers op batterijen werken met een uurwerk dat handmatig gezet moet worden na het plaatsen van de batterijen, terwijl er ook luxere uitvoeringen zijn die werken met een zogenaamd zendergestuurd uurwerk. Deze zender communiceert met de atoomklok en zorgt ervoor dat de tijd automatisch correct loopt.

Diverse designs beschikbaar in de kleine wekkers categorie

Op het gebied van design en looks valt er behoorlijk wat te kiezen in de categorie van miniwekkertjes op batterijen. Zo zijn er digitale varianten te vinden met een lichtsensor die vooral erg handig zijn in donkere ruimtes of bijvoorbeeld tijdens het kamperen. Er zijn echter ook diverse versies van miniwekkers met een traditionele analoge wijzerplaat. Sommige van deze versies hebben een vrolijke kleur en zijn een mini retro variant van de klassieke bellenwekker.

Miniwekkers geschikt als reiswekker

De mini wekker op batterijen wordt vooral gebruikt als wekker voor op reis, vanwege het compacte formaat en het gemak om deze mee te kunnen nemen. Ook op het gebied van het materiaalgebruik zijn de meeste mini wekkertjes op batterijen reisvriendelijk. De meeste mini wekkers zijn namelijk gemaakt van vuilafstotend kunststof dat niet snel zal breken en goed bestand is tegen een stootje. Naast het materiaal zijn er ook een aantal versies van de kleine wekker die inklapbaar zijn en daardoor goed beschermd zijn tijdens het vervoer. Let bij de aankoop van een miniwekker ook op de functionaliteiten van de uitgekozen miniwekker. Waarbij er naast het uurwerk ook belangrijk kan zijn of de wekker wel of geen verlichting heeft en of deze bijvoorbeeld over een snoozefunctie beschikt.