Badkamerklokken

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badkamerklokken

De badkamerklokken zijn speciaal gefabriceerd voor gebruik in de badkamer en andere ruimtes waar het vochtig kan zijn zoals een sauna of zwembad. De badkamer is een ideale plek om een klok op te hangen of neer te zetten. Omdat het een plek is waar vaak geen tijd bij de hand is, maar het wel gewenst is om te weten hoe laat het is. De badkamerklokken beschikken over een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Iedere badkamerklok wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Badkamerklok

De badkamer is uiteraard een belangrijke ruimte in huis en daarom is het belangrijk dat deze goed is ingedeeld. Bepaalde standaard onderdelen zoals een badkamermeubel, wastafel, douche en in sommige gevallen ook een wc en een bad zijn er natuurlijk altijd terug te vinden. Er zijn echter ook steeds meer mensen die de badkamer verfraaien met decoraties aan de muur of op een badkamermeubel. Een badkamerklok zou in dat geval een goede optie zijn. Dat is namelijk niet alleen een leuke decoratie maar ook nog eens ontzettend handig doordat de klok de tijd aangeeft.

Waarom een klok in de badkamer?

Juist de badkamer is een plaats waar een klok wellicht erg handig is. Op heel veel andere plaatsen in huis zijn er namelijk andere manieren om te zien hoe laat het is. Denk daarbij aan een computer, smartphone, tablet of een horloge. Meestal zijn deze voorwerpen echter niet in een badkamer aanwezig en juist daarom is het erg handig om een badkamerklok te hebben. Ook in de badkamer is het immers wel gewenst om op de hoogte te blijven van de tijd. Niemand wil immers te laat komen vanwege een te lange douche of een iets te uitgebreid bad.

Speciale badkamerklok

De meeste gewone klokken kunnen niet in de badkamer gebruikt worden. Dat heeft te maken met de hoge mate van vocht in deze ruimte. Hetzelfde geldt voor een sauna of een zwembad. Daarom zijn hier speciaal badkamerklokken voor gemaakt. Deze klokken zijn vervaardigd voor het gebruik in vochtige ruimtes. De uurwerken zijn onder andere beter afgeschermd zodat er geen vocht bij kan komen. Met een badkamerklok blijft het zodoende altijd mogelijk om de tijd te blijven zien. Sommige van deze klokken hebben naast de weergave van tijd ook een temperatuurweergave. Daarnaast zijn er ook diverse badkamerklokken met een radio controlled uurwerk verkrijgbaar. Dit houdt in dat de klokken werken door middel van een signaal van een atoomklok, waardoor ze exact op de juiste tijd lopen.