Landelijke klokken

Producten 1-30 van 336

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke klokken

Voor een landelijk interieur zijn er wat betreft de soorten klokken tal van mogelijkheden. Dit komt mede doordat in een landelijk interieur veel mogelijk is en er binnen het landelijk interieur veel verschillen zijn. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een mooie ronde smeedijzeren metalen klok, maar juist ook voor een houten klok zoals een koekoeksklok of een klok van leisteen. Het merendeel van de landelijke klokken is op voorraad, alle klokken worden geleverd met 24 maanden garantie.

Een landelijke klok als sfeervolle aanvulling

Wanneer een klok wordt aangeschaft zijn er enkele zaken om in ogenschouw te nemen. Bijvoorbeeld de ruimte die beschikbaar is om de klok op te hangen, de kleuren van omliggende decoratie objecten en uiteraard de uitstraling van de klok zelf. Voor mensen die op zoek zijn naar een grote sfeervolle klok met een stoere uitstraling is een landelijke klok vaak een interessante en passende optie. Een klok aan de muur is doorgaans een mooie opvallende toevoeging in het interieur die net voor wat extra sfeer in huis kan zorgen.

De kenmerken van een landelijke stijl klok

De landelijke stijl wordt gekenmerkt door veel gebruik van natuurlijke producten zoals hout, steen en metaal in de designs. De landelijke klok is vaak ook een relatief grote klok in vergelijking met andere stijlen van klokken. De landelijke klokken zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maar de meeste klokken van dit type zijn echter wandklokken. Met betrekking tot de uitstraling kan er worden gekozen voor klokken in een ouderwetse stijl met een klassieke of vintage look of voor klokken met een moderne kleurrijke look. Landelijke klokken zijn vaak klokken die dominant aanwezig zijn, zowel qua design als qua formaat. Dit type klok leent zich voor gebruik in diverse ruimtes, zoals de keuken, de lounge of de hal.