Staande klok

Moderne staande klok van hoogwaardig mat zwart gelakt hout met mineraalglas aan de voorkant. Het uurwerk, gewicht, slinger en de bel zijn van glanzend chroomkleurig metaal. De mat zilverkleurige metalen wijzerplaat heeft een uitgefreesde rand en zwarte opgedrukte urenmarkeringen. De rode wijzers zijn van metaal. Met een dwangslagwerk, dit houdt in 1 belslag op het hele uur. Afmetingen: 189 x 27 x 16 cm. Mechanisch 14-daags uurwerk, dient 1x per 2 weken te worden opgedraaid. Deze klok is van het Duitse kwaliteitsmerk Hermle. De garantietermijn bedraagt 24 maanden, hierbij kunt u rekenen op onze goede service.

Leveringsinformatie: Wij komen een staande klok na aanschaf graag zelf bij u afleveren en installeren. Hierbij kunt u rekenen op de vakkundigheid en service van een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij hanteren tot 100KM vanaf ons bedrijfsadres geen afleverkosten. Voor afstanden verder weg zijn de afleverkosten op aanvraag. Indien deze klok op in voorraad staat op onze website dan kan deze na afspraak met een korte levertijd (circa 5 werkdagen) worden afgeleverd. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Staande klok
Uw waardering
Stel een vraag
€ 1.095,00
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
01245-740791

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.