Zendergestuurde wekkers

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een zendergestuurde wekker voor in elke slaapkamer

Een wekker kan een zeer belangrijk onderdeel vormen bij het creëren van een gezond en vast slaappatroon. Sommige mensen gebruiken hun telefoon als een wekker, maar het is algemeen bekend dat voor een goede nachtrust de telefoon beter buiten de slaapkamer kan blijven en een wekker is dan dus ook de enige optie om ervoor te zorgen dat er op tijd wordt opgestaan. Er zijn tal van verschillende wekkers waaruit gekozen kan worden, maar voor een wekker met de meeste accurate tijd is een zendergestuurde wekker de beste oplossing.

Altijd de juiste tijd

Een zendergestuurde wekker, is een wekker waarin een ingebouwde antenne zit die is verbonden met een atoomklok in de buurt van Frankfurt. Deze techniek zorgt ervoor dat de tijd altijd correct is en deze niet langzaamaan begint te verlopen wanneer bijvoorbeeld de batterijen leeg raken. Een zendergestuurde wekker is zeer handig doordat deze zich na het plaatsen van de batterij automatisch op de juiste tijd instelt. Ook bij verandering van zomer- en wintertijd wordt dit automatisch aangepast. Doordat de batterij circa 1 jaar mee gaat is het meestal voldoende om alleen 1 keer per jaar de batterij te vervangen, om er vervolgens weer een jaar lang geen omkijken na te hebben.

Compacte wekker voor op reis

De wekker is uiteraard vooral gericht op de functionele werking, maar er zijn de afgelopen jaren ook steeds meer verschillende designs van zendergestuurde wekkers bijgekomen. Sommige varianten hebben een unieke felle kleur, zodat deze altijd goed zichtbaar is en een vrolijke noot aan de slaapkamer geeft. De meeste zendergestuurde wekkers zijn compact qua formaat, omdat deze het nog makkelijker maakt om de wekker ook mee op vakantie of op reis te nemen. Er zijn daarnaast ook varianten die vanwege dezelfde reden inklapbaar zijn en daarmee ook de wijzerplaat beschermen tijdens het vervoer.