Karlsson klokken

Producten 1-30 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Karlsson klokken

De Karlsson klokken zijn van het Nederlandse innovatieve designersmerk Karlsson. De collectie wordt grotendeels ontworpen door verschillende Nederlandse designers. Dit zorgt voor veel variatie in de soorten wandklokken, tafelklokken en wekkers. Vooral voor moderne inrichtingen zijn deze uitvoeringen erg geschikt. Door de diversiteit in de ontwerpen en de gebruikte kleuren is er voor veel verschillende plaatsen in huis wel een passende Karlsson klok te vinden. Doordat wij meer dan 35 jaar in klokken gespecialiseerd zijn, kunt u rekenen op een goede service; tevens worden alle klokken geleverd met 24 maanden garantie.

Karlsson: een Nederlands topmerk van internationale allure

In onze webwinkel zijn tal van verschillende soorten klokken te vinden in diverse prijscategorieën en elk met unieke eigenschappen. Een van de meest aansprekende en misschien wel het bekendste klokkenmerk in het assortiment is Karlsson. Karlsson is een merk van Nederlandse bodem met internationale bekendheid. De klokken van Karlsson staan bekend om de unieke en mooie designs die vaak tot stand zijn gekomen door de samenwerking van Nederlandse en internationale designers. Karlsson heeft verschillende klokken op de markt gebracht, van digitale klokken tot tafelklokken en wandklokken. Elk halfjaar vult dit baanbrekende merk de collectie aan met nieuwe designs. Karlsson maakt klokken van zeer uiteenlopende materialen, van hout tot koper, in tal van unieke en verschillende designs.

De Originele wandklokken van Karlsson zijn erg populair

Naast de verschillende typen klokken worden de klokken van Karlsson opgedeeld in verschillende lijnen, namelijk de Originals, de World Class, de Living en de Identity. De Originals lijn is de oudste lijn met hierin de echte klassieke wandklokken, zoals de stationsklok. Deze designs zijn erg geliefd en ook tijdloos. Kleuren die in deze lijn veel voorkomen zijn onder andere goud, zwart, koper en wit. De World Class lijn is een premium lijn waarin diverse typen klokken zijn terug te vinden, zoals de retro flip klokken, maar ook digitale klokken. De World Class lijn is niet voor niets zeer geliefd onder tal van binnenhuisarchitecten.

Iconische klok gemaakt van verrassende materialen

Karlsson maakt klokken in tal van verschillende materialen. De materialen die als minder standaard worden beschouwd zijn vaak terug te vinden in de lijn genaamd Living. Deze klokken worden door Karlsson aangeduid als iconische klokken. Deze klokken zijn gemaakt in diverse originele vormen en er wordt vaak gebruik gemaakt van licht en 3D effecten. De materiaalkeuze in deze lijn is vaak uniek, waarbij te denken valt aan een klok met een combinatie van diverse materialen zoals: hout, kristal, keramiek, glas of aluminium.

Een Karlsson klok is uniek en kan op complimenten rekenen

De Identity klokken van Karlsson zijn unieke klokken met sterke grafische designs en tal van doe-het-zelf elementen verwerkt op detailniveau. Ook qua kleurgebruik zijn deze klokken vrij uitgesproken, bijvoorbeeld groene en blauwe klokken. Deze gekleurde klokken passen vaak alleen in specifieke designs en binnen bepaalde inrichtingen. Ongeacht de lijn van de Karlsson klok, kan gesteld worden dat met een Karlsson klok een uniek design object in huis wordt gehaald dat zeker de nodige complimenten zal opleveren.