Groene klokken

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een groene klok vrolijkt het interieur op

De klok bestaat al honderden jaren en al sinds de eerste zonnewijzers zijn mensen steeds meer klokken en varianten van de klok gaan gebruiken. De klok is dan ook onmisbaar in vrijwel elk huis en ook in de openbare ruimtes en op kantoor zijn er altijd wel een of meerdere klokken terug te vinden. Het aanbod aan klokken neemt met de jaren toe en er zijn steeds meer verschillende designs te vinden. Een belangrijk onderdeel wanneer het gaat om de uitstraling, is natuurlijk de kleur van de klok. Een groene klok is een vrolijke kleur die het interieur en de ruimte op een positieve manier kan beïnvloeden.

Groen wordt als rustgevend en ontspannend ervaren

Het aanbod aan groene klokken wordt steeds uitgebreider en is niet alleen maar gericht op de meest populaire muurklokken, maar ook op digitale klokken. Een digitale klok met een groen verlichte display leest de tijd prettig af en geeft vaak een aangenamer licht af dan de traditionele rood verlichte variant. Groen is een kleur die doorgaans als rustgevend en ontspannen wordt ervaren, wat de kleur zeer geschikt maakt om in tal van producten binnen het interieur te gebruiken, zo ook voor de klok.

Groene wekker handig voor op reis

Een groene klok past vaak erg goed in een modern interieur vanwege de frisse uitstraling. Naast de diverse muurklokken in verschillende tinten groen, zijn er ook tafelklokken te vinden in een groene kleur. De groene tafelklok is vaak inzetbaar op verschillende plaatsen en kan naast op een tafel ook prima op een dressoir of in een kast gezet worden. Naast de grotere modellen klokken zijn er ook wekkers in het groen te vinden die niet alleen geschikt zijn voor gebruik in huis, maar ook zeer handig zijn om mee te nemen op reis en vakantie.

De kleuren zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
Blauwe klokken
Gouden klokken
Groene klokken
Rode klokken
Roze klokken
Witte klokken
Zilveren klokken
Zwarte klokken