Muurklokken

Producten 1-30 van 874

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muurklokken

Van het type muurklok is een groot assortiment leverbaar, waardoor er voor iedere interieurstijl een passende klok te vinden is. Het merendeel van de muurklokken zijn analoge moderne klokken; daarnaast zijn er ook digitale varianten verkrijgbaar. Ook in de klassieke uitvoering zijn er veel verschillende soorten, waarbij een bekende variant de regulateur klok is. Doordat wij meer dan 35 jaar gespecialiseerd zijn in klokken kunt u bij ons rekenen op een goede service en worden alle muurklokken geleverd inclusief 24 maanden garantie.

De muurklok is de meest ruimtebesparende klok

De klok is een belangrijk en niet te onderschatten onderdeel in het interieur. Hoewel steeds vaker het horloge en de smartphone worden gebruiken om de tijd af te lezen, blijft de klok onmisbaar. Een veel voorkomend en meest bekende type klok is toch wel de muurklok. De muurklok is een goede manier om een klok in het interieur te verwerken, zonder dat deze onnodig veel ruimte inneemt. Er zijn verschillende muurklokken van elkaar te onderscheiden, zoals: een analoge muurklok, een digitale muurklok, regulateur of een koekoeksklok.

Een grote muurklok kan een grote muur optisch breken

Afhankelijk van de ruimte kan er gekozen worden voor het geschikte type muurklok. In een grote ruimte of in een bedrijfspand, zoals een kantine of een horecagelegenheid, kan gekozen worden voor een grote muurklok, bijvoorbeeld een XXL klok om een grote muur optisch te breken. Een digitale muurklok kan ook zeer praktisch zijn als keukenklok, doordat deze in de keuken ook als timer gebruikt kan worden. De analoge muurklok is een klassieker die we in bijna elk huishouden in Nederland tegenkomen. Het aanbod klokken voor aan de muur is ontzettend groot en er is dan ook voor iedereen wel een geschikte muurklok te kopen. Tevens is het merendeel op voorraad en alle klokken worden geleverd inclusief 24 maanden garantie.